Helgretreat i Rummet i Rydebäck


Helgretreat i Rummet i Rydebäck


img_3592

Retreat som gör gott i Kropp & Själ

Lördag till söndag 2-3 mars 2019


Välkommen till dagar att njuta av yoga, andning och meditation i ljuvlig medveten närvaro och gemenskap. Du får tid att landa i din kropp, bli lugn i sinnet och njuta av stunden. Helgen ger dig skön livsglädje och ny näring att möta livet med öppna sinnen. 

Vi startar på lördagen kl 8.00 och slutar på söndagen kl 15.00. Du som önskar, övernattar på Rydebäckstorpet, som är ett enkelt B&B, som ligger alldeles intill Rummet i  Rydebäck. På lördag morgon möts vi kl 8.00 till ca 20.00

Vi möts och startar med att ”checka in”, därefter inleder vi med meditation och väcker kroppen i fysisk yoga, därefter fyller vi på energi med frukt/nötter.

Vi promenerar ut i naturen och tar med oss frukost som vi äter utomhus. Vi upplever kroppen och naturen genom våra sinnen i lugn och harmoni.

Bastu och vinterbad (frivilligt).

Väl tillbaka i Rydebäck efter vandring i naturen, njuter vi vegetarisk lunch.

Introduktion till Heart IQ*, kallas Hjärtintelligens på svenska.

Dagen avslutas med andningsövning, yinyoga och fokus på tacksamhet.

Vegetarisk kvällsmåltid tillsammans för att sedan krypa till kojs i ett rum på Rydebäckstorpet för de som önskar. Det går också bra att åka hem och övernatta och återkomma morgonen därpå.


På Söndag möts vi kl 8.30 till ca 15.00

Vi startar morgonen med 30 min meditation, därefter väcker vi kroppen och sinnet kärleksfullt i yoga.

Gemensam frukost.

Heart IQ*, Hjärtintelligens.

Tillsammans njuter vi en matig smoothie.

Fortsättning Hjärtintelligens, HIQ.

Helgen avslutas och vi sammanfattar och avrundar.

 

Pris för hela helgen 1 995 :- inkl bad/bastu & måltider 

Anmäl dig genom att maila: info@rummetirydeback.se  och betala in anmälningsavgiften 800 kr som säkrar din plats. Resterande belopp ska vara betald senast på fakturas förfallodatum. Minst 6, max 8 deltagare. För dig/er som önskar övernatta tillkommer kostnad som betalas direkt till Rydebäckstorpet. Meddela vid anmälan om du/ni önskar övernattning så förmedlar jag kontakt som ger paketpris beroende på antal gäster.

Anmälan är bindande. BG 5031-7858, märk betalningen med ditt namn. Meddela om det finns allergier.

Hitta till Rummet i Rydebäck

Välkommen!


 

 

 

 

 


 

*Heart IQ kallas den metod – utvecklad av Christian Pankhurst – som bygger på de senaste rönen inom personlig utveckling och psykologi. Det är ett kraftfullt verktyg för ökad medvetenhet och självkännedom, och en av anledningarna är att det utövas i grupp. Det som håller dig tillbaka från att leva fullt ut har från början uppstått i relation till andra människor och därför behövs andra för att frigöra detta. Att vara tillsammans med människor i full acceptans, är en fantastisk upplevelse och sätter begreppet relationer i ett helt nytt perspektiv.


 

201