Hur det kom till

Hur kom Rummet i Rydebäck till?Yoga rum

Rummet i Rydebäck skapades först i drömmen.

Jag som drömde heter Jenny och såg mig själv stå med målarpensel i handen på en stege i ett rum som då härbärgerade ett snickeri. Rummet var fyllt av brädor, plankor och maskiner. Snickeriet var arbetsplatsen för min man som då var egen företagare. Själv arbetade jag inom finansbranschen med åtaganden som innebar att jag sällan hade mycket tid med min familj eller barn.

I drömmen såg jag att det inte längre var något snickeri. Jag stod i snickarbyxor och målade taket vitt. Lokalen var tom och ren och under framskapande. Det vilade en slags förväntan i tomheten. Som en fjäril i magen….

Skrattande delade jag drömmen med min man på morgonen som enkelt konstaterade

-Då kanske det är bra om jag söker en ny lokal.IMG_7548

Vi såg båda på varandra och skrattade åt det komiska, ovetandes om vilken kraft som låg i denna öppenhet.

Idag är Rummet i Rydebäck en mötesplats med syfte att skapa en grund för långsiktigt välmående i kropp & själ genom yoga,       inre ledarskap och transformerande coachning. Rummet är inrett i en lugn färgskala med en känsla av natur och enkelhet. Ofta får besökaren en upplevelse som kittlar flera sinnen då musiken och doften av rökelse möter denne i dörren.

Välkommen till en upplevelse som förändrar!

Namaste!