Jag vågade inte drömma….

drömmar

Jag vågade inte drömma…

För snart fyra år sedan åkte jag på en resa. Av en händelse hade jag sökt på nätet efter personlig utveckling kombinerat med olika resmål och funnit en resa jag fastnat för. En resa som talade till mig på ett djupare plan. Dessvärre var avresan samtidigt som jag var uppbokad på annat. Suck, jag fick motvilligt släppa taget.

Tanken återkom och flera månader senare upptäckte jag till min glädje att arrangören utökat med ytterligare ett avresetillfälle som passade mig perfekt denna gång. Resan blev omvälvande och jag upplevde något nytt som visade sig vara avgörande för mitt liv.

Då för fyra år sedan, vågade jag inte drömma för stora drömmar, men jag blev inspirerad att prova. Jag tänkte tanken att kunna jobba med mitt stora intresse, yoga och självledarskap och att kunna resa och jobba i olika varma länder. Jag är en sån där frusen tjej som huttrar flera månader om året. Just då jobbade jag inom finansbranschen med budgetansvar i ett högt tempo. Jag vågade inte riktigt gissa hur det skulle kännas, men det hade med frihet att göra. Frihet att kunna välja vad jag ville göra med mitt liv, frihet att styra över min tid och kunna skapa en livsstil som var så inspirerande att jag inte behövde ta semester. Hur det skulle gå till hade jag inte en aning om…..Hindrar du dig från att drömma? Vad har du för drömmar?

Det som hände var att jag vaknade upp till möjligheten att drömma och inse vilken gåva livet är, när vi förvaltar det. Att livet är summan av alla de val vi gör vare sig vi är medvetna eller omedvetna om valen. Att vara intresserad av självledarskap visade sig vara en sak, men att leda mig själv medvetet blev en annan. På den där resan klippte jag ut en inspirerande bild på tre vitklädda kvinnor som symboliserade kursledare på den resa jag drömde om att jag skulle arrangera i framtiden. Jag satte den på min ”drömtavla” och tittade ofta på den.DSCF3182

Nu finns bilden med tre vitklädda kvinnor, på mig och mina vackra medskapare från första resan som vi höll i soliga Spanien. Vitklädda förstås! Som en manifestation från min drömtavla.

Vilken bild vill du sätta på din drömtavla??

Till hösten håller jag en ännu en resa där du har möjlighet att följa med och reflektera  över var du befinner dig i livet samtidigt som du njuter av yoga, meditation, sol och salta bad.

 

unnamed