Om Jenny

11947935_10153241072838191_324952574199790966_oJenny är civilekonomen som efter flera år i finansbranschen och det privata näringslivet valde att stiga av det berömda ekorrhjulet. Rösten från hjärtat om att leva långsammare och mer innerligt blev avgörande. Med sin historia om moderskap och hur den svåraste sorgen kan bli bränsle till att skapa det liv vi längtar efter vill hon inspirera oss att lyssna inåt och bli mer hjärtintelligenta.

Idag är hon professionell coach och Hjärtintelligent Coach samt EQ-terapeut. Hon coachar och vägleder människor till ett sunt inre ledarskap där meningsfullhet, inre lugn och glädje är ledstjärnorna.

För tolv år sedan tog Jenny klivet in i yogans värld och idag är hon yogalärare och förenar yogan med det inre ledarskapet. Med yogan vill hon inspirera dig till att hitta näring där du står och våga ställa frågorna som skapar medvetenhet kring vem du är och vad som är meningsfullt för dig.

 

Jenny Schönström är utbildad yinyogalärare av Magdalena Mecweld. Jenny sätter stor vikt vid korrekt anatomisk kroppshållning i yinyogan och vägleder en in i avslappning på djupet och ser till varje elevs unika förutsättningar. Användning av hjälpmedel är en förutsättningen för att kroppen ska hitta denna djupa avslappningen, därför finns många kuddar och bolster i salen. Under yinyogan använder Jenny sig av olika meditativa tekniker, genom att till exempel verbalt föra in eleverna i närvaro i yinyogan.

 

Jenny Schönström, yogalärare i Rummet i Rydebäck är utbildad Viryayogalärare enligt Yoga Alliance och är utbildad hos Nordiska Yogainstitutet.  För att upprätthålla kriterierna hos Yoga Alliance och för att säkerställa standarden på lärare som undervisar i viryayoga, finns ett system med en certifieringsprocedur i flera steg. Utbildningen är godkänd av Yoga Alliance och är internationellt gångbar. Jenny vidareutbildar sig regelbundet inom yoga och biomekanik genom olika kurser för att hålla sig ajour med det senaste inom biomekanik och forskning inom området. Utöver viryayogalärare är Jenny också yinyogalärare. Hon har bland annat gått vinyasakurs, chakrakurs, passningskurs och deltagit på flera yogaretreats.

 RYT200