Priser / Anmälan

Priser för yoga 2019

1. Yogakurs en gång i veckan,

Viryayoga / Yinyoga / Yin-Yang-yoga: 2 100kr/termin. 

2. ”Prova på” en gång för 200kr. Gäller främst nybörjarklassen på tisdagar kl 17.30 samt yinyogan på onsdagar kl 19.15. Hör av dig om du vill prova fortsättning. Det kan ske beroende på erfarenhet. 

OBS! Endast 8 platser totalt. Först till kvarn. 

I Rummet i Rydebäck fokuserar vi i första hand på kurser och prioriterar därför dom som väljer att boka/betalar en hel kurs. I samband med kursstart kan det finnas möjlighet att prova på första gången och betala när du bestämmer dig för att fortsätta. Då i mån av plats. Väljer du att inte fortsätta betalar du 200kr för passet.

När du går på yoga i Rummet i Rydebäck har du alltid möjlighet att gå ett extra pass för 100kr utöver ordinarie kurs, i mån av plats. I det fall du har förhinder en gång kan du (i mån av plats) gå vid ett annat tillfälle och undvika att missa någon av dina betalade yogatillfällen. En förutsättning är dock att du avbokar ditt yogapass minst 24 tim innan så någon annan kan få din plats. Om du inte avbokar i tid kommer din plats att förbrukas.

 

Priser för meditation 2019

Börja meditera 1500 kr/termin

 

Anmälan/betalning

När du anmäler dig till en kurs så reserverar vi en plats som övergår i en bokning när din betalning kommit in. Betalning ska ske senast 3 veckor innan kursen börjar. Anmälan görs antingen via epost: info@rummetirydeback.se kontaktformuläret på hemsidan eller via telefon: 0707-441290.
Vid anmälan uppge:

 • Önskad dag och tid
 • Namn
 • Kontaktuppgifter (telefon och epost)

Betalning sker antingen till bankgiro 5031-7858 eller mot faktura. Du får ett kvitto på din betalning innan kursstart till din e-post, vid betalning till BG. Tänk på att det tar ett par dagar innan pengarna förs över. Betalning mot faktura sker senast på förfallodagen. Många företag erbjuder sina anställda friskvård. Yoga räknas som friskvård. Om du har möjlighet att få friskvård bekostad av din arbetsgivare, kommer fakturan tillsammans med ditt kvitto från din bank gälla som underlag.

Bra att veta

Om du kommer och provar yoga i Rummet i Rydebäck finns mattor att låna. När du bestämt dig att börja rekommenderar jag dig att ta med egen yogamatta för hygienens skull. Du kan köpa yogamatta av mig om du inte redan har en egen. Det finns bra yogamattor till rimligt pris. Jag tar betalt med betalkort.

Block, band, bolster och filtar finns att låna.

Om planerat pass av någon anledning måste ställas in pga sjukdom eller annan orsak så anordnas ett extra tillfälle.

Avbokning av kurs

 • Anmälan är bindande. Avbokning ska alltid ske skriftligen.
 • Vid avbokning mer än 5 arbetsdagar före kursstart så återbetalas 100% av kursavgiften.
 • Vid avbokning mindre än 5 arbetsdagar före kursstart så återbetalas 50% av kursavgiften.
 • Ingen återbetalning för avbokning på den dag då kursen startar och senare.
 • Vid sjukdom görs tyvärr ingen återbetalning. Vid uppvisande av läkarintyg kan ev kvarvarande tillfällen hållas tillgodo under 6 månader.
 • Rummet i Rydebäck har rätt att ställa in en kurs.  Eventuellt inbetalda avgifter återbetalas till fullo.
 • Om du får förhinder en av dina kursomgångar kan du ta igen den vid ett annat tillfälle under förutsättning att du avbokar din ordinarie plats senast 24 tim i förtid. Detta för att ge någon annan möjlighet att ta din avbokade plats. Vid avbokning senare mister du detta tillfälle.
 • När du går på yoga i Rummet i Rydebäck har du alltid möjlighet att gå en extra gång för 100kr utanför ordinarie kurs, i mån av plats.