Vad tycker du om yogan?

Yogan ger mig en paus i vardagen och ett stilla rum. Väldigt pedagogisk och noggrann vägledning av positioner vilket gör att man får full effekt av positionen. //Catarina Sandwång

 

Jag älskar yogan!!! Sådan fin upplevelse varje gång. Jag mår bra både fysiskt och psykiskt.                             // Caroline Blomquist

 

Jag är sakta på väg tillbaks efter varit sjukskriven för utmattningssyndrom. Yoga har hjälpt mig i tillfrisknandet. Jag började på sommaryoga i Rummet i Rydebäck. Det har varit toppen för kropp & själ. Jenny är en varm, välkomnande människa, prestigelös och ser oss alla för de individer vi är med olika förutsättningar. Jag fortsätter gärna med yoga för nybörjare till hösten. Rekommenderar varmt Rummet i Rydebäck. //Ulrika Duarte

 

Yogan har bidragit till mer medvetna val i livet. // Johanna Andersson

 

Yogan har gett mig mycket! Ökad stabilitet, rörlighet och mindre värk i axlar och höfter. Den har gett mig mentala verktyg som gjort skillnad på riktigt. Stort tack. // Madde

 

”Jag känner att yogan har gett mig mer lugn och mer energi, både privat och på jobbet. Detta har varit min första termin och jag har mycket kvar att lära. Du är en väldigt bra yogalärare som lär ut på ett bra sätt, det är lätt att göra rörelserna eftersom du förklarar och visar tydligt. Du har ett behagligt sätt och ett lugn som smittar av sig på oss. Jag kommer definitivt att fortsätta själv och att rekommendera vänner.” / Jessica Plato

 

Du är kompetent, grundlig, ambitiös och engagerad yogalärare och ledare.
Du har en varm och kärleksfull aura som sprider harmoni så snart man stigit in i Rummet.
Att få landa i ytterst behaglig miljö efter dagens arbetspass har blivit oumbärligt!
Onsdagarna är heliga för mig! / Ingela Larsson
Tacksam jag hittat till Rummet!  🙂

 

För mig har yogan varit bra både för kroppen och själen. Jag har blivit smidigare och känner att jag fått ett lugn som hjälper mig utanför rummet. Miljön att ha yoga i är utmärkt, lagom med folk och mysig stämning. Till sist till dig Jenny, så uppskattar jag dina små berättelser och ditt lugn, och givetvis din kunskap på mattan. Jag har redan tipsat om dig för andra. / Annelie Andersson

 

”Jag gillar ditt sätt att sprida engagemang, glädje o hopp!!”

”Jag gillar ditt sätt att lära ut, du ger bra o tydliga instruktioner” / Kicki Delander-Eksten

 

Yoga får mig att slappna av och hitta en balans i vardagen. Det är en bra kombination av träning både fysiskt och mentalt. En stor fördel är att man stretchar kroppen och blir mer rörlig vilket verkligen behövs när man har ett kontorsjobb. Vägledningen som Jenny ger är helt fantastisk och de olika teman hon kör är riktigt inspirerande och gör att man utmanar sig själv mer för varje gång. Att vara i ”Rummet i Rydebäck” fyller mig med så mycket energi och är en perfekt start på veckan. / Linda Wiqvist

 

För mig är det en helig stund, att få komma till dig på Yoga på måndagar.
Jag gillar verkligen hela ditt upplägg, först och främst är det ett fantastiskt rum du skapat, härlig energi och vilsamt. Att vi är en liten grupp, jag går dit för min skull och vill då kunna vara i min lilla bubbla, då är det skönt att vi inte är så många. Jag gillar att du har ett tema varje gång, försöker själv leva i detta så mycket som möjligt, så det blir en reminder om livets djupa frågor. Du vägleder oss fantastiskt igenom alla rörelser, att du pratar igenom dem, hur vi ska andas osv gillar verkligen det.
Du Jenny skapar värme, energi, kärlek, rörlighet, rofylldhet, balans och mkt glädje💕/ Sara Brohlin