Tillsammans

Tillsammans…

Det har hunnit bli högsommar i Sverige, åtminstone om man tittar i kalendern. Även fast det är juli månad har värmen låtit sig väntas på. Både sol, värme, salta bad, äventyr och glädje fick jag med mig hem förra veckan, efter en vecka på Korsika med min tvillingson.

Jag tog chansen att fördjupa min relation med en av mina söner och fick förmånen att lära känna honom på ett djupare plan. Med tre barn, varav två som är tvillingar, är det lätt att ”bunta ihop” dem och inte riktigt ägna så mycket tid med ett barn i taget. Känner du igen dig?

IMG_1184

 

Jag är tacksam att kunna göra denna resa med min son. En resa där vi delat tankar och funderingar, tagit dagen som den kommit, ögon som gnistrat, vi har varit nära, pratat om drömmar och sorger, han har berättat om sina känslor, vi har somnat och vaknat tillsammans. Det är nog just det….TILLSAMMANS…som värmer extra. Snart är de stora, på väg in i vuxenlivet och vill inte längre vara tillsammans… inte med mamma….Pinsamt skulle det vara att ligga och killa mamma på ryggen med morgontrötta ögon. Så ta tillfälle att vara tillsammans och skapa vackra minnen. På ditt sätt…

(Bild på mig och sonen på Korsika)

 

FullSizeRender kopiaLivet är här och nu och upplevelsen av livet kan bli så mycket rikare när vi är närvarande i nuet. Inga resor till Korsika behövs för att vara närvarande, men ibland kan ett miljöombyte vara gynnsamt. För att koppla bort vardagen som annars lätt gör att vi matar på i rutiner utan att reflektera över vart vi är på väg. Då kan livet bli slentrianmässigt med begränsad plats för nya upptäckter och möjligheter. Livet ska väl trots allt kännas inspirerande eller? Jag menar om du får välja…

Om du vill försäkra dig om en vecka med sol, värme med hälsosam mat, återhämtning, yoga och glädje ska du boka dig på Yogaretreat för Kropp & Själ till Spanien i september. Ännu finns några platser kvar. Här får du både en paus från vardagen och möjlighet att vara tillsammans i härlig gemenskap.

                                                                                                                                                          (Bild på ett av mina yogaställen en av morgnarna på Korsika)

 

41c9c6df-ab4f-4f8c-98b7-2034d0b388e0

I slutet av augusti börjar yogan i Rummet i Rydebäck. Där får du verktyg att vara mer närvarande i nuet genom yoga och meditation. Jag kommer erbjuda tre klasser i veckan. Vill du ha en plats ska du genast klicka in på hemsidan här.

Nu önskar jag dig en fortsatt härlig sommar där du kan fylla på batterierna.

Namaste!

Jenny

(Bild från Korsika)