Vad tyckte tidigare deltagare?

Efter helgens retreat görs en utvärdering där nedanstående är några uttalande om upplevelsen.

 

Helgens retreat har gett mig utrymme att ägna mig åt mig själv. Jag har fått kontakt med mitt sanna jag. Jag har njutit av promenad, natur, yoga och god mat i en trygg och kärleksfull miljö. Excellent ledarskap. Du är tydlig, konkret och säker på ett ödmjukt sätt.

/Agneta Kleberg, PhD NIDCAP Master Trainer, Karolinska Training & Research Center

 

Helgen var otroligt givande. Jag är påfylld med tillit, systerskap och energi. Mycket bra organiserat med en härlig vandring längs stranden och bastubad som start för att öppna upp sinnena. Äkta ledarskap med inlevelse och kompetent guidning och lyhördhet. Yogan var varierad och trygg och det serverades gudomligt god vegetarisk mat. Jag har varit med två gånger på denna helg och kommer gärna igen.

/Carina Holgersson, IT Application Portfolio Manager, Perstorp AB

 

Jag sköter underhåll av så mycket annat, bilen servas, tandläkare, hus och trädgård får sitt underhåll. Verktyg att underhålla min insida har blivit alltmer viktigt för mig. Dessa verktyg har tydliggjorts och blivit uppdaterade för mig genom helgretreatet, varvat med skön yoga. Maten var kanon, bra flöde i schemat och ledarskapet var mycket professionellt och bra.

/Ingela Larsson, barnmorska på Mammakulan i Helsingborg