Coachande samtal

Coaching

För dig som vill utvecklas och är beredd på förändring och önskar ett professionellt stöd på vägen. Syftet med coachingen är att skapa en klarhet och en riktning för positiv förändring för dig personligen eller professionellt. Du får möjlighet att bli klar över ditt behov, ditt mål och önskat resultat för att kunna gå från ord till handling.

Vi arbetar långsiktigt och hållbart med regelbundenhet för att ge bästa förutsättningar för bestående förändring. Du är nyfiken på din egen potential och villig att se saker ur ett nytt perspektiv där du satsar din tid och ditt engagemang på att vara den förändring du vill se.

Uppstart med ett gratis samtal för att veta om detta är rätt för dig. Vi avsätter minst 3 tider med möjlighet att fortsätta så länge det känns värdefullt.

Jag kommer ut till dig på ditt företag om det är önskvärt eller så möts vi i Rummet i Rydebäck.

Vi skapar tillsammans en coach-överenskommelse för våra samtal tillsammans och följer de etiska riktlinjer som är uppsatta av ICF, International Coach Federation.

 

Coachande samtal med Hjärt-intelligens som bas

Detta är för dig som vill komma i kontakt med din inre potential och kraft i stället för att hålla dig tillbaka och låta dig styras av begränsande tankar och inre motstånd. Du vill bli bättre på att leda dig själv genom att lära dig lyssna på kroppens signaler, känslor och din intuition snarare än bara huvudet och intellektet. Vi möts och använder oss av verktyg inom Heart IQ för att komma i kontakt med hjärtat, lyssna till hjärtat och följa visdomen som finns där. Hjärtintelligens är ingen terapi som ser tillbaka på något i det förflutna i tron att något är fel. Metoden bygger på att du är hel, god och värdefull. Vi fokuserar på att återfå balans inom oss för att ge större medvetenhet för att göra bättre val i livet.

Det viktigaste är inte varifrån du kommer, vad du gjort eller inte gjort, utan vad du vill med ditt liv från och med Nu!

Samtalet varar i 60-90 min
(Heart IQ, kallas på svenska Hjärt-intelligens, är grundat av Christian Pankhurst)

 

EQ-terapi

Detta är för dig som vill bli medveten om och få kontakt med dina känslor. Du vägleds tryggt och säkert till de känslor som länge varit nertryckta, blockerade och blivit obearbetade. Dessa känslor hindrar och påverkar dig idag. Du får uppleva hur undanträngda känslor transformeras, blir fria och lämnar dig. Frigörande av dessa känslor öppnar dörren för ett lättare, friare och mer harmoniskt liv i glädje.

Du ges möjlighet att använda verktyg i medveten närvaro för att öka din emotionella medvetenhet även efter sessionen.

Sessionen varar mellan 60-90 min
Köp tre sessioner och använd inom ett kalenderår, 3 900kr