Yogaretreat för Kropp & Själ i Spanien


Yogareteat för Kropp & Själ

med fokus på självledarskap

9-16 september 2018, Sitges


Åk till soliga Spanien och njut av yoga, meditation, inspiration, sol och värme. En resa för dig som vill må bra i kropp och själ. Vi gör tillsammans en resa i det inre och i det yttre och reser hem med större lugn och med verktyg som ger oss högre energinivå, starkare kropp och mer glädje i kroppen. Vill du följa med?

Vi bor i delat rum i ett gemensamt hus, vackert beläget på en höjd i Sitges. Vi njuter vacker havsutsikt från yogaterrassen och har promenadavstånd till stranden. Vid vår egen pool väntar sol, bad och gemenskap. Resan ger dig frisk luft att andas samtidigt som du pausar vardagen. Du får tid att reflektera och hitta ett skönt samspel mellan kropp och själ genom yoga och samtal. Vi gör övningar och workshops som ger dig insikter och verktyg att använda i ditt självledarskap. En slags inre kompass, med hjärtat i fokus, som ger dig mer glädje och energi i livet.

 

 

 

 

 

 

 

 


Upplägg


Morgonen inleds med meditation och andning följt av skön yoga. Vi äter gemensam hälsosam frukost på terrassen med utsikt över havet. Fokus är på hälsosam och välgörande mat som ger kroppen näring samtidigt som du njuter av goda smaker.

Dagarna erbjuder mjuk och stärkande yoga, övningar i reflektion och närvaro för att landa i dig själv. Du erbjuds också tid för återhämtning, kanske på egen hand med en go’ bok eller i gemenskap & poolhäng. Kvällarna avslutas med vegetarisk måltid i stadigt sällskap av den vackra solnedgången.

En av dagarna gör vi en heldagsutflykt till Montserrat, Barcelonas heliga berg. En plats med spektakulär natur, rikt djurliv och andlig atmosfär. Vi avnjuter en typisk spansk måltid vid bergets fot.

Du får prova både stärkande fysisk yoga och lugnare yoga och yinyoga. Även meditation, frigörande dans och andningsövningar ingår! Du behöver inte vara van yogautövare, däremot en portion villighet att möta dig själv på mattan är en fördel.

 

 

 

 

 

 

 


Detta ingår


 • 7 nätter delat boende (2-3pers)  
 • hälsosam frukost
 • vegetarisk lunch 
 • vegetarisk middag
 • te/kaffe, nyttigt mellanmål
 • Daglig yoga och meditation
 • Andningsövningar
 • Frigörande dans
 • Workshop /övningar i personlig utveckling
 • Dagsutflykt med middag
 • Enkelrum begränsat antal, kostnad tillkommer
 • En ledig dag då lunch & middag utgår

VAD INGÅR INTE?  Flyg & transfer ingår ej samt ett restaurangbesök som deltagaren betalar själv. Lunch och middag utgår på ledig dag. Du bokar själv flyg till Barcelona när minimiantalet deltagare för resan har nåtts.

 

 


Om yogan


Yogaklasser och övningar leds av Jenny Schönström som är utbildad yogalärare i Viryayoga och Yinyoga. Yogan kommer vara en mix av fysisk yoga för ökad styrka och flexibilitet och lugnare yinyoga kombinerat med mindfullness och andning. 

Du vägleds mjukt och inkännande in i kropp och sinne. Yogan anpassas till gruppen och du behöver ej vara van yogautövare.

Jenny Schönström, civilekonomen som med många år i näringslivet inom bank och finans lämnade ”prestationshjulet” för att hitta sin passion och följa sitt hjärta. Efter att ha förlorat sin nyfödde son började Jenny lyssna mer inåt. Jenny är idag yogalärare, professionell coach ICF och EQ terapeut. Jenny coachar människor att hitta näring i livet och leva mer hjärt-intelligent. Jenny assisteras av Linda Bengtsson som bjuder på ljuvlig mat och frigörande dans. Linda har bott och drivit restaurang i Spanien och håller klasser i pilates och Bodymoves.

Viryayoga är en fysisk dynamisk form av yoga som ger dig kraft och energi och som är uppbyggd på sund rörelselära. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform med fokus på bindväv, leder och ligament.

 


Vad tidigare deltagare säger


 • En underbar överraskande resa. En resa inifrån och ut som gett mig otroligt mycket. Jag har fått systerskap för livet. Resan har gett mig så mycket,  vilja, mod att våga och en början till att kunna ta emot. /Cecilia Jonasson

 

 • En fantastisk upplevelse med självreflektion, distans till vardagens ekorrhjul och tid att stanna upp och se vad som är viktigt i livet. En möjlighet att möta vem jag är och veta vem jag vill vara. / Ulrika Wester

 

 • Det här var en fantastisk resa! Var du än är i livet så finns det möjlighet till utveckling. Det var en inre resa som blir början på något nytt, den förlänger dessutom sommaren! / Anette Elmgren

 


Boka före 31 maj 2018 för bästa möjliga pris på retreatet.

Transfer till/från flygplats: Möjlighet finns att boka och dela på transfer till och från flygplatsen tillsammans med övriga deltagare i anslutning till start och avslut av retreatet. Kostnad för transfer T/R 100 euro som delas på antalet deltagare och betalas på plats i euro.

Boka ditt flyg på egen hand och om du vill passa tider för gemensam transfer kommer den att erbjudas från Barcelona flygplats kl 15.30, samt från huset efter frukost på avresedagen kl 7.00. 

Yogamatta finns, men vill du ta med egen så gör det. En egen sjal till avslappning och lite varmare mjuka kläder är smart att ta med om vi yogar utomhus.

Retreatet startar kl 17.00 den 9 september.


Pris & bokning


 • NÄR? 9-16 SEPTEMBER 2018
 • VAR? Du flyger till Barcelona, du bor en bit upp på höjden med utsikt över Sitges
 • PRIS?  Från 10 200 kr/person i delat rum (3pers)

Priset består av två olika delar enligt nedan:

1) Boende & mat:
Denna del betalas på plats till ägarna av huset.
 
Trippelrum  3700:-/person
Dubbelrum 4700:-/person
Enkelrum    5700:-/person
2) Kurs och yoga: 6500kr före 31 maj, därefter 6990kr.
Denna del består av anmälan 2500kr samt resterande belopp som faktureras i juni månad.

Boka så här: Maila din anmälan på info@rummetirydeback.se så återkommer vi med bekräftelse och information om hur du betalar handpenning (2500 kr). För frågor eller bokning kontakta Jenny på info@rummetirydeback.se

Transfer samordnas T/R, deltagarna delar på kostnaden på plats.

Antal deltagare
Max 11 deltagare
Bokningsvillkor
Din bokning är komplett när du betalt handpenning (2500 kr). Resterande belopp faktureras i juli månad. Om du bokar efter 1 juli faktureras hela beloppet direkt. Av beloppet är handpenningen ej återbetalningsbar.

Välkommen med din förfrågan och att dela en fantastisk upplevelse tillsammans!

 

Vill du följa med?

 ANMÄLAN & INFO: info@rummetirydeback.se