Yogaretreat till Kroatien


YOGARETREAT FÖR KROPP & SJÄL

”Må bra resa” i Kroatien

10-17 september 2019


Följ med på en ”Må bra resa”  till magiska ön Losinj i Kroatien. Njut av yoga, meditation och inspiration i vilsam vacker miljö och härligt klart vatten. En resa för dig som vill ha sol & bad och må bra i kropp & själ. Vi gör tillsammans en resa i det inre och i det yttre och reser hem med större lugn & harmoni och med mer energi och glädje.

Resan ger dig andrum med paus i vardagen och med gott om tid till dig själv. Under veckan hittar vi ett skönt samspel mellan kropp & själ genom yoga och mindfulness. En upplevelse som leder till ökad harmoni, självkännedom, energi och närvaro.

Morgonen inleds utomhus med meditation följt av yoga som mjukt värmer upp och stärker kroppen i ett dynamiskt flöde, både ”flow and slow”. Därefter äter vi gemensam frukost från hotellets buffe´. Dagarna ger utrymme till dig själv att lyssna in och följa ditt flöde. Många är vana vid fulltecknade kalendrar, nu har du chansen att sakta ner och känna dig fri. En av dagarna gör vi en gemensam mindfulness vandring i den vackra naturen. Vissa dagar erbjuds workshop och inspirerande övningar i personligt ledarskap. (En dag är helt schemafri.)

Det finns pool, spa & relaxavdelning där du kan boka massage eller vill du kanske vandra längs några av lederna vid havet eller upp i bergen. Det finns två charmiga hamnbyar med hög mysfaktor som ligger inom promenadavstånd. Kvällarna avslutas med lugn yinyoga och kvällsmeditation med havet som utsikt.


BOENDE & MAT


Vi bor i delat dubbelrum på 4 stjärniga Hotell Punta som är ett spa-hotell omgivet av skog och hav. Maten håller hög kvalitet och det finns något för alla. Hotellets lunch eller middag kommer ätas på olika restauranger, beroende på dagens upplägg. För mer info se: https://www.losinj-hotels.com/en/hotels-and-villas/hotel-punta/


YOGALÄRARE


Du vägleds av Jenny Schönström, civilekonom, som med karriär inom bank och finans lämnade ”prestationshjulet” för att hitta sin passion och följa sitt hjärta. Jenny har 15 års egen yogaerfarenhet och utbildning inom viryayoga och yinyoga där stor vikt läggs på att yogan ska vara sund för kroppen. Hon är yogalärare, professionell coach ICF och EQ terapeut. Jenny undervisar i yoga, driver yogastudion Rummet i Rydebäck och coachar människor att hitta näring i livet och bli mer hjärtintelligenta. Varsamt och uppmuntrande vägleds du att hitta hem i din egen kropp & själ.

 


DETTA INGÅR


  • 7 övernattningar i delat dubbelrum, tillägg 2500:- i enkelrum.
  • Flyg ToR Kristianstad – Rieka & transfer till Hotell Punta.
  • Strandväska med morgonrock och handduk under din vistelse.
  • Frukost, lunch eller middag på kvällen.
  • Alla yoga- & meditationsklasser, tillgång till hotellets spa och relaxavdelning samt utomhus pooler.
  • Mindfulness vandring, workshops, valfritt.
  • All yoga anpassas till gruppen, både till nybörjare och mer erfarna.

SÅ TYCKTE ANDRA


En fantastisk upplevelse med självreflektion, distans till vardagens ekorrhjul och tid att stanna upp och se vad som är viktigt i livet. En möjlighet att möta vem jag är och veta vem jag vill vara.

Det här var en fantastisk resa! Var du än är i livet så finns det möjlighet till utveckling. Det var en inre resa som blir början på något nytt, den förlänger dessutom sommaren!

Jag känner stor tacksamhet att ha fått vara med på denna fantastiska, både inre och yttre resa. En härlig blandning av vänskap, yoga, inre utveckling, lugn och sol &bad.

 


BOKNING & BETALNING


Boka din plats innan 1 maj.

Pris: 12 890 kr.

Flyg kl 14.45 från Kristianstad – Rijeka. Flyg hem från Rijeka kl 14.00.

Transfer till Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och middag eller lunch). Anmälan är bindande. Vid bokning betalas en anmälningsavgift på 2500 kr. Bokning och resedetaljer i samarbete med Travea.

Om du har frågor om yogan, maila Jenny, info@rummetirydeback.se

Saknar du rumskamrat? Meddela vid bokning, så hjälper vi dig hitta en.

Boka genom att klicka här.

 

 Varmt välkommen med på denna underbara resa!